Sobre Nosaltres

Història de Can Rosell

Can Rosell neix com una història de superació, emprenadoria i un fort component familiar. El cabaler de Cal Barrina va marxar de casa seva amb una mà al davant i una altra al darrera per buscar sort a la gran ciutat. Després de treballar fent esquís i provar sort amb una granja de conills es va arruinar i va haver de reinventar-se amb una idea innovadora. Tenia al darrera una familia per tirar endavant.

Gràcies a un aval d’uns bons amics va poder muntar una botiga amb un petit obrador al centre de Sant Vicenç dels Horts. Ell era el forner i la mare portava la botiga, els clients i la cara visible. Quin era el secret per estimar la seva feina? Tenir un producte artesà de màxima qualitat.

Mica en mica els fills es van fer grans i van entrar al negoci convertint la petita botiga del carrer rafel casanova en una mitjana empresa del Baix Llobregat. La nova generació ha transformat Fleca Rosell en Can Rosell, un projecte que uneix la feina del pare amb la força de la mare.

I és la barreja de tots dos, el que ha fet el caràcter personal i empresarial i és aquesta dualitat de passió per el producte en el procés i el caràcter o capacitat d’atendre les múltiples tasques que comporta una empresa o un projecte com és Can Rosell.

Fusionem la tradició, la innovació i la tecnologia a la seva màxima expressió. Productes de qualitat, massa mare pròpia com a caràcter diferenciador i un procés exclusiu d’elaboració de productes. 

Aproximem als nostres clients de productes que dia rere dia elaborem amb dedicació i amb unexcel·lent grau de qualitat, però anem un pas més enllà; no som únicament una factoria on transformem la matèria per donar forma i diversitat als productes, també som conscients de que darrera de cada producte hi ha persones que fan de la seva dedicació el resultat de Can Rosell.

Què és la Nostra Massa Mare MR

Sí, és cert. Això de la massa mare està de moda. No obstant, podem dir ben fort que per nosaltres la massa ens acompanya des del 1972. En el fons es tracta d’un ingredient, el més especial de tots. Una cullerada de massa mare conté prop de 50 milions de llevats salvatges i 5 mil milions de bactèries làctiques. Hi ha més “bitxets” en cada cullerada de MR que sers humans han existit al món.

Segur que això de “bitxets” t’ha sobtat al llegir-ho… és possible. El millor argument que et podem donar és que tot és natural, sa i que aporta la personalitat i propietats que fan del nostre pa una peça única.

La massa mare no és més que una barreja de farina i aigua que han estat fermentades amb microorganismes naturals amb les bactèries làctiques i els llevats salvatges. La seva fermentació es fa durant més de 20 hores. Té un aroma complex perquè conté àcids orgànics.

Procés de Treball a Través del BT5

Segurament et preguntaràs què són aquestes fórmules matemàtiques… La resposta és ben “natural”. El BT5 és el nostre procés, allò que ens identifica com a marca, el que defineix a la perfecció la nostra filosofia i la nostra manera de treballar. Consta de 5 passos: MR + llarga fermentació a baixa temperatura + coneixament + experiència + tradició. Per això tots els nostres productes són únics i personals.

EL BT5, doncs, no és més que posar per escrit la nostra raó de ser.

Des de fa gairebé 50 anys la nostra tasca principal ha estat trobar la fórmula perfecte per elaborar un pa de veritat. Un pa amb personalitat que sigui capaç de fer-te vibrar, de fer-te sentir orgullós al compartir-lo amb la família i amb els amics. Fem pans únics.