f28e200b-a0e6-431f-96d9-e60b955b8bd2

Treballa amb nosaltres

Si ets una persona dinàmica, amb actitud proactiva, tens iniciativa i t’agraden els reptes, ets el candidat ideal per a treballar amb nosaltres.
A Can Rosell busquem talent amb o sense experiència al món laboral.
T’oferim formació tècnica continuada i coneixament sobre els productes i els procesos. Formar part d’un equip jove i dinàmic amb molts anys d’experiència compartida. Jornades flexibles, completes i reduïudes, ideals per a compaginar amb els estudis.

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Població (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Correu electrònic(obligatori)

Jornada
CompletaReduïda

Ofici
BotigaRepartidorObrador sense experiènciaPastisserFornerManteniment

** És necessari que adjuntis el teu currículum:

En oplir el següent formulari, l’usuari accepta i autoritza a Fleca Rosell per tractar i utilitzar les dades personals facilitades per als obectius propis del servei, així com per a comunicar-li dades que puguin resultar del seu interès.

Les dades personals que ens hagi facilitat i, especialment la seva direcció de correu electrònic, figuren incorporades a un fitxer amb la finalitat de gestionar les nostres relacions, la responsabilitat del qual correspon a FlecaRosell que garantitza el tractament de les seves dades de caràcter persona en conformitat amb la Llei Orgànica 15/01/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se per e-mail a general@canrosell.com o a FlecaRosell.com al carrer Rafel Casanova, núm. 8. 08620 – Sant Vicenç dels Horts.