QUÈ ÉS LA NOSTRA MASSA MARE MR?

Sí, és cert. Això de la massa mare està de moda. No obstant, podem dir ben fort que per nosaltres la massa ens acompanya des del 1972. En el fons es tracta d’un ingredient, el més especial de tots. Una cullerada de massa mare conté prop de 50 milions de llevats salvatges i 5 mil milions de bactèries làctiques. Hi ha més “bitxets” en cada cullerada de MR que sers humans han existit al món.

Llegir més >

bt5

HISTÒRIA DE CAN ROSELL

Can Rosell neix com un projecte de consolidació de la nostra empresa Fleca Rosell, en aquest projecte fusionem la tradició, la innovació i la tecnologia a la seva màxima expressió.

Aproximem als nostres clients de productes que dia rere dia elaborem amb dedicació i amb un excel·lent grau de qualitat, però anem un pas més enllà…

Llegir més >

mr

PROCÉS DE TREBALL A TRAVÉS DEL BT5

Segurament et preguntaràs què són aquestes fórmules matemàtiques… La resposta és ben “natural”. El BT5 és el nostre procés, allò que ens identifica com a marca, el que defineix a la perfecció la nostra filosofia i la nostra manera de treballar. Consta de 5 passos: MR + llarga fermentació a baixa temperatura + coneixament + experiència + tradició. Per això tots els nostres productes són únics i personals.

Llegir més >

historia