ddc243f8-61f1-4177-8771-41226cdc618c

Resolem els teus dubtes

Posem a la seva disposició el següent formulari de contacte, per tal que ens pugui preguntar o comentar qualsevol dubte que tingui. Mirarem de respondre’l el més breument possible.

Nom (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Correu electrònic(obligatori)

Assumpte

Missatge

En oplir el següent formulari, l’usuari accepta i autoritza a Fleca Rosell per tractar i utilitzar les dades personals facilitades per als obectius propis del servei, així com per a comunicar-li dades que puguin resultar del seu interès.

Les dades personals que ens hagi facilitat i, especialment la seva direcció de correu electrònic, figuren incorporades a un fitxer amb la finalitat de gestionar les nostres relacions, la responsabilitat del qual correspon a FlecaRosell que garantitza el tractament de les seves dades de caràcter persona en conformitat amb la Llei Orgànica 15/01/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se per e-mail a general@canrosell.com o a FlecaRosell.com al carrer Rafel Casanova, núm. 8. 08620 – Sant Vicenç dels Horts.